THE ROCKET BROTHERS…
Restaurant à terre er ejet og drevet af brødrene Yves Le Lay og Kasper Langkilde, der tidligere har samarbejdet og skabt succes på den gastronomiske scene i København.
Som køkkenchef bygger Yves videre på den erfaring, han har opbygget på nogle af de fineste og mest omtalte restauranter i Danmark og i udlandet. Han har udviklet sin helt egen stil, der altid centrerer sig om de bedste råvarer, og udføres med høj teknisk snilde og en nysgerrighed for nye smage og teksturer.
Kasper er drevet af sin store passion for vin, og han rejser gerne til nær og fjern for at lære og opdage nye varianter. Bourgogne, Piemonte og Priorat er nogle af de områder, der ligger hans hjerte nær - en kærlighed, han bruger til at finde de bedste vine til dig og din menu.
Sammen skabte de to brødre NÆRVÆR, der var en af Københavns mest eftertragtede restauranter og vinbarer. Med à terre inviterer de to brødre ind i endnu et fælles projekt, der om muligt er mere personligt. Her er ambitionerne høje og nøgleordene er kvalitet og tilstedeværelse.