DSCF9050.jpg

Lørdag den 12. juli. er den sidste service inden vi går på sommerferie. Vi er tilbage torsdag den 7. august hvor vi ser frem til at byde gæster velkomne igen.

Der er sket mange ting her på á terre i den seneste tid.
Så med begyndelsen af vores sommerferie, markerer dette også et farvel til Yves Le Lay som har valgt at fokusere på andre projekter.

Vi vil i mellemtiden bruge sommerferien på at præsentere nogle nye tiltag samt de personer der for fremtiden vil være omdrejningspunktet på á terre.

_DSF3193 1.jpg
_DSF3237.jpg

Teater menu

Gør aftenen komplet med en teatermenu fra à terre – ideel til dig, der skal i Det Kongelige Teater, til koncert, i biografen eller blot ønsker en tidligere middag med overskud.

Vi tilbyder særlige seating-tider mellem kl. 17.00 og 18.00, så du har tid til at nyde maden i ro og mag, uden at bekymre dig om at nå videre.

Teatermenuen er en forkortet version af vores sæsonmenu – stadig med fuld smag, men tilpasset aftenens program.

Denne skal dog bestiller på forhånd.

Teatermenuen kan reserveres onsdag til lørdag – booking mellem 17.00 og 18.00.

Vi ligger kun 150 meter fra Det Kongelige Teater og metroen ved Kongens Nytorv.

 

M A D

Á Terre Teater menu 800,-

D R I K K E

Ideal vinmenu 4 glas 700,-
Découverte vinmenu 4 glas 1400,-
Alkoholfri drikke menu 4 glas 500,-

Vælg mellem:

– Et udvalg af vine på glas
– Mini-vinmenu afstemt efter retterne
– Vores juice-pairing, for et alkoholfrit alternativ


Vi tager forbehold for ændringer af indhold og priser i menuen.

 

À terre - Maden

 
 

Når man træder ind af døren på á terre, så vil vi gerne skabe en tidslomme hvor man glemmer verden rundt omkring en. Restaurant á terre er et lille og intimt sted, hvor værtskabet er i højsædet. Der skabes gastronomiske minder der eksistere i nuet, såvel som i lysten til at genbesøge.

 Vores gastronomiske linje ligger i de franske rødder. Med en kraftig inspiration for de råvarer der er lige omkring os her i det nordiske. Det betyder meget at vi kan genkende os selv i det vi laver fra første til sidste servering. Vi arbejder med intense, rene smage, og præcision i teknikken. Samtidig med en bevidsthed om både det klassiske og det nytænkende.

Identiteten omkring maden på á terre er nøje udvalgt og opbygget over stedets signaturretter der udfordres af det innovative og sæsonens råvarer.

For os er det vigtigt at gæsten oplever en gennemgående passion for vores håndværk

Identiteten omkring maden på á terre er nøje udvalgt og opbygget over stedets signaturretter der udfordres af det innovative og sæsonens råvarer.

Jeg syntes der er noget interessant i at sætte noget klassisk sammen med noget fra den vilde natur
— Nicolaj Køster
 

 

Nicolaj Køster er født og opvokset i Hillerød.

Gastronomisk set er Nicolaj opvokset i København og udlært kok fra restaurant AOC og har arbejdet på københavnske restauranter som Formel B, MR, Umami, Brdr. Price, Pluto og har senest været køkkenchef på restaurant No. 2

 

 

Selskaber

Hold dit næste selskab på àterre. Vi har erfaring med bryllupper, konfirmationer, runde fødselsdage, business events og meget mere.
Vi kan også stå for dit event på en anden lokation. Hvis ikke du selv har stedet, har vi har gode samarbejdspartnere hvor dit selskab kan holdes.
Kontakt os på info@aterre.dk, så sørger vi i fællesskab for at du får en uforglemmelig dag!

 

 

ANMELDELSER

Le Lay’s mad har tydeligt signatur, hvor smagen er så genuin og samtidig overraskende, i en form, som vi ikke ser andre steder.
— Helle Brønnum Carlsen, White Guide, 35/40 for maden, 88/100 total, rangering i Mesterklasse
Stor velsmag i klassisk fransk gastronomi, med et personligt præg.
— Ole Troelsø, Børsen, ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (for maden)
À terre i Tordenskjoldsgade leverer fransk balancekunst og svampemagi
— Svend Rasmussen, Berlingske, ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det smager svinsk godt!
— Lærke Kløvedal, Politiken, ❤️❤️❤️❤️❤️
À terre har sandelig genskabt liv på denne historiske adresse, og hvor er man glad for det!
— Niels Lillelund, Jyllands-Posten, ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
 
dscf8950.jpg